Finodex. Betrouwbare technologie voor betere beleggingsbeslissingen.

Het is onze missie om particuliere beleggers te helpen zelf structureel beter te laten beleggen. We hebben daarvoor financieel technologische innovaties gedaan, die complexe beleggingsprocessen, analyses en beslissingen optimaal automatiseren.

Onze core businesses zijn Signaalbeleggen en Zelf Beleggen. Signaalbeleggen is beleggen volgens de signalen van een Trading Systeem of Modelportefeuille. Zelf Beleggen is het zelfstandig analyseren, selecteren en monitoren van trade idea’s. Beide takken van beleggerssport zijn gebaseerd op onze eigen beleggingstechnologie. Al onze innovatieve, gebruiksvriendelijke beleggingssoftware is door ons Research Lab ontwikkeld.

Finodex is in 2009 opgericht door Herbert Robijn (1965), pionier in opties, statistiek en software-oplossingen voor professionele en particuliere beleggers. Auteur van boeken over optiestrategieen.

Finodex Team

Mariëtte Robijn

Specialist in heldere communicatie. Focus op dienstverlening aan particuliere beleggers en signaal aanbieders. Ruim 25 jaar ervaring in finance, sinds 2012 aan de slag bij Finodex.

Daniël de Vries, Sales Executive Signaalbeleggen

Per 1 juni 2017 versterkt Daniël ons sales team, met een focus op signaalbeleggen, semi-autotrading en autotrading. Daniël heeft jarenlange ervaring in vermogensbeheer en brokerage. In zijn functie bij Finodex zal hij zijn aandacht primair richten op ons nieuwe beleggersplatform iris.nl.

Finodex lanceert

Finodex biedt via haar platform iris.nl het complete dienstenpakket rondom signaalbeleggen aan.

Herbert Robijn

We zien dat beleggers onze technologie gemakkelijk omarmen. Onze slimme beleggingstools zijn de nieuwe online robots, die je helpen om zelf de beste analyses, selecties en simulaties te maken. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.” – Herbert Robijn, oprichter en directeur van Finodex.

Innovatieve beleggingstechnologie

Het is onze missie om retail beleggers structureel beter te laten beleggen. We hebben daarvoor financieel technologische innovaties gedaan, die complexe beleggingsprocessen, analyses en beslissingen optimaal automatiseren.
Onze Opties 2.0 Methode is uniek, met een focus op statistische kansberekening. Commerciele toepassing van onze 3 core businesses Trading Systemen, BeleggingsTools en Training.
U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Het nieuwe beleggen