Signaalbeleggen. Voor hoger potentieel rendement.

Signaalbeleggen. Volg succesvolle beleggingsstrategieën.

 Ontvang de signalen op uw mobiel en beleg 1-op-1 mee met onze strategieën. Onafhankelijk en zelfstandig.

Signaalbeleggen

Trading Systemen op basis van de AEX

FTS Options Income NL

Hoog fictief rendement*

Geschikt voor beleggers die ook in neutrale markten geld willen verdienen. Het FTS Options Income NL, ons trading systeem op basis van de short strangle optiestrategie. Ingebouwde stop-loss en profit-taking voor tijdig realiseren winst of verlies.

Meer weten
Abonneren

FTS SSg2 NL MONTHLY

Fictief rendement gem. 20%-25% per jaar*

Geschikt voor beleggers die hoog potentieel rendement willen scoren met het schrijven van optiepremie op de AEX index. Ook in neutrale markten, omdat dit trading systeem is gebaseerd op de short strangle. Interessant: intraday stop-loss en profit-taking voor tijdig realiseren winst of verlies.

Meer weten
Abonneren

FTS SSg2 NL Weekly

Fictief rendement gem. 30% per jaar*

Genereert potentieel hoog rendement met het schrijven van optiepremie op de AEX index met week- en maandopties. Interessant voor beleggers die in neutrale markten hoger potentieel rendement willen scoren. Ingebouwde intraday stop loss en profit taking voor tijdig realiseren van winst of verlies. Het risico blijft desondanks hoog. Onze back-test levert een relatief hoog percentage signalen fictief winstgevende trades op.

Meer weten
Abonneren

Trading systeem gebaseerd op US indices

FTS Options Income US

Fictief rendement gem. 15% per jaar*

Hoog potentieel rendement met het schrijven van optiepremie op de major US indices & ETF’s.

Meer weten
Abonneren

Modelportefeuille

Opties 2.0 Portefeuille

Opties 2.0 Portefeuille

Hoog potentieel rendement door gebruik te maken van de Opties 2.0 Methode, de methode waarin statistische kansberekening centraal staat. De Opties 2.0 Portefeuille wordt samengesteld en verzorgd door Harm van Wijk (Beleggen.com) en Herbert Robijn (Finodex). De twee optiespecialisten passen Stop Loss en Profit Taking toe voor het tijdig realiseren winst of verlies. Het risico blijft desondanks hoog. Rendement uit het verleden biedt geen garantie voor toekomstige resultaten.

Abonneren

De verhouding rendement/risico

Hier maakt u echt sprongen mee: we geven u dynamisch inzicht in de verhouding potentieel rendement/risico van verschillende systemen  inclusief backtest vanaf 2007

Dat gaat u helpen om mooie fictief rendementscijfers te koppelen aan risico.  Precies het inzicht in performance dat iedere belegger zo hard nodig heeft. Realistisch en betrouwbaar, dankzij intelligente beleggingstechnologie.

Performance

Systeem Fictieve performance Fictief Risico (StDev) Fictief MDD% Fictieve Accuracy
FTS SSg2 NL 22% pj 4.2% 22% 75%
FTS Options Income NL 18% pj 5.5% 42% 79%
FTS Options Income US 15% pj 2.6% 23% 84%

Hoger fictief rendement dankzij unieke technologie

*Fictief rendement is het rendement dat een Trading Systeem zou hebben behaald gedurende de back test periode van het systeem.