Signaalbeleggen. Volg interessante beleggingsstrategieën.

Copy Trade op uw telefoon en zet met 1 klik de trading signalen om in orders voor de broker. Betrouwbaar gemak. Geen omkijken naar de beurs.

Signaalbeleggen

Signaalbeleggen is eigenlijk best een goed idee

Aandelen Portefeuilles: van blockchain tot solar energy

Aandelen Modelportefeuilles per thema: van blockchain tot solar energy.

De Thema Aandelen Modelportefeuilles zijn actieve aandelenportefeuilles per thema, zoals biotech, cannabis of online gaming. Ideaal voor beleggers die met goede spreiding en dus beperkter risico direct in aandelen rondom een bepaald thema willen beleggen.

Naar de Aandelen Modelportfeuilles

Opties op de AEX-index: inspelen op neutrale markten

De Opties 1 SSg serie: short strangles

Deze serie mechanische trading systemen zijn gebouwd om geld te verdienen in neutrale markten. De Opties 1 SSg systemen verschillen in potentieel rendement vs risico. De short strangle is een strategie met een relatief hoog risico, maar vanwege het hoge potentieel rendement vinden wij het juist een interessante strategie.

Naar de Opties 1 SSg serie

Opties op de AEX-index: inspelen op stijgende markten

De Opties 2 SPS serie: short put spreads

Deze serie mechanische trading systemen zijn gebouwd om geld te verdienen in stijgende markten. Risicobeperking doordat tegenover een geschreven put een gekochte put met een lagere uitoefenprijs staat. De short put spread systemen verschillen in het al dan niet doorhandelen (of pauze nemen) bij verliezen.

Naar de Opties 2 SPS serie

BFM Modelportefeuilles 25k, 100k, 250k en 500k

Beleggen.com en Finodex. Bundeling van bewezen succesvolle strategieën

De BFM Modelportefeuilles zijn samengesteld door Harm van Wijk van Beleggen.com en Herbert Robijn van Finodex. De BFM Modelportefeuilles bundelen een aantal succesvolle beleggingsstrategieën. Vanaf 25k+ euro.

Naar de BFM Modelportefeuilles

Hoger fictief rendement dankzij unieke technologie

*Fictief rendement is het rendement dat een Trading Systeem zou hebben behaald gedurende de back test periode van het systeem.