Mobiele App voor Copy Trade

?? English

Copy Trading

1 klik van signaal naar order.

Split second

Razendsnelle software.

Altijd in control

Push notificaties om niets te missen.

Over de Mobiele App

Copy Trading is een mooie oplossing voor beleggers die zonder omkijken naar de beurs een trading systeem of modelportefeuille willen volgen. Onze oplossing biedt particuliere beleggers een gebruiksvriendelijke en betrouwbare tool voor Copy Trading: met 1 klik eenvoudig kopieren van hun favoriete strategie. Onze app is beschikbaar voor particuliere beleggers, die via ons iris.nl platform voor signaalbeleggen actief zijn.

Particuliere beleggers gebruiken het iris.nl platform om hun favoriete trading systeem en/of modelportefeuille te selecten en te volgen. De software van iris.nl genereert en distribueert trading signalen en posities updates. Om die signalen en updates te ontvangen, nemen beleggers een abonnement op een trading systeem en/of een modelportefeuille.

Het iris.nl platform verbindt particuliere beleggers aan brokers. Intelligente software garandeert snelle en veilige omzetting van trading signalen in orders voor de broker.

Gebruikers van deze app kunnen inloggen met hun iris.nl inloggegevens. Na de eerste login, kunnen gebruikers Touch ID instellen. De Touch ID functionaliteit biedt extra veiligheid voor gebruikers.

Zodra een trading systeem of een modelportefeuille een signaal genereert, ontvangt de belegger een push notificatie. De belegger logt eenvoudig in met Touch ID en komt meteen op het scherm voor signaalbevestiging met een duidelijke oranje knop. Een klik op die knop is voldoende. De belegger hoeft niet eerst heen en weer te swipen tussen schermen. Zodra de belegger op de oranje knop heeft geklikt, zet de software het trading signaal om in een order voor de broker. Een trading signaal met een helder groene highlight, is een trading signaal dat reeds is bevestigd en al is doorgestuurd als order naar de broker. Trading signalen met een blauwe highlight zijn bedoeld als kennisgeving voor beleggers die zelf, handmatig, hun orders inleggen bij de broker.

Zodra een belegger een trading signaal heeft bevestigd, zet de software het signaal om in een order voor de broker. Dit gebeurt split second. Door eenvoudig het scherm te refreshen, ziet de gebruiker precies wat er met het signaal en de order is gebeurd. Helder groene en rode highlights geven aan of de positie van de belegger in sync is met de positie van het systeem. Groen betekent ‘in sync’ en rood betekent ‘niet in sync’.

De app is gekoppeld aan het iris.nl platform voor signaalbeleggen. Gebruikers hebben via de app direct toegang tot de systemen die ze volgen. De app geeft de belangrijkste cijfers van een systeem weer: resultaten, de meest recente signalen en de sync status.

Gebruikers kunnen via de instellingen aangeven of en hoe ze push notificaties willen ontvangen van trading signalen, orders en positie updates.

De app verstuurt dagelijks updates van open posities en van de resultaten van de systemen en/of portefeuilles die een belegger volgt.

Dit onderdeel geeft de gebruiker een duidelijk overzicht van orders en trades. Zie ook Trading Signalen en Orderuitvoering voor toelichting.

De app is in twee talen beschikbaar: Nederlands en Engels.