Optie Analyse. Fantastische bundel van functionaliteiten.

Overzichtelijke schermen met dag, week en maandopties op 1 scherm. Volatiliteiten, optie grieken en statistische kansen. Optie Rekenmachine, Rankers en Toplijsten. Ontdek het moois van de Optie Analyse!

Eigenlijk kunt u niet zónder

Dat er ooit een tijd was dat u zonder onze Optie Analyse moest werken! Maak de stap naar innovatieve, gebruiksvriendelijke Optie Analyse Tooling. Met het gelikte Optie Chain scherm, een supermooi alles-in-1 scherm met de koers van de onderliggende waarde, expiraties en analyses. En per optieserie Volatiliteiten, Optie Grieken, Statistische Kansen en koersen. Kijken!

Bekijk de Optie Analyse

De top 3 functionaliteiten

Optie Analyse Chain

Optie Chain

Inzicht in real-time optie volatilities, optie grieken en statistische kansen, per optieserie, naast de koersinformatie.

Meer informatie >

Simulatie Optie Analyse

Simulaties

Inzicht in theoretisch resultaat en rendement met positie simulaties in de toekomst, waarbij aandelen en opties worden gecombineerd.

Meer informatie >

Optie Analyse Rekenmachine

Indicatoren

Uniek inzicht! Historische Optie Volatiliteiten. Historische Aandelen Volatiliteiten. Put Call Ratio’s.

Meer informatie >

Mooie, makkelijke must-have

We hebben zoveel mogelijk functionaliteiten gebundeld in 1 Tool en vervolgens hebben we alles netjes per scherm geordend. U ziet op 1 scherm van onze Optie Analyse meer dan op 10 schermen van (dus niet) vergelijkbare tooling. Onze innovaties om u te helpen zelf structureel beter te beleggen zijn de nieuwe must-have.

Voor EUR 399 per jaar onbeperkt gebruik

Bestellen

Bekijk de Optie Analyse scherm voor scherm!

Met 1 klik naar de schermen.

Bekijk ze hier

Starten met de Optie Analyse Tool

Al onze Beleggingstools zijn via een abonnement toegankelijk. U bestelt in de Finodex shop uw abonnement, u ontvangt inloggegevens en u kunt beginnen. U hoeft niets te downloaden, alles is web-based. Eigenlijk staat niets u in de weg om met deze mooie Beleggingstool aan de slag te gaan.