Optie Navigator. Scherm voor scherm.

In drie stappen de beste optiestrategie

Fijne zoekmachine die in drie stappen de beste Optiestrategie vindt bij uw marktverwachting. Uniek, omdat we statistische kansberekening hebben ingebouwd. Dat maakt de selectie van een strategie veel beter, omdat de statistische kans uiteindelijk bepaalt hoe interessant een bepaalde verhouding Rendement/Risico is.

Bestel direct de Optie Navigator

Scherm 1. Koersdoel

Probability grafiek. Toont statistische kans op behalen van een bepaald koersniveau op een datum in de toekomst. Incl. 3 standaarddeviaties (68%, 95% en 99%). Helpt om een realistisch koersdoel te kiezen.

Scherm 2. Optiestrategiën

Naar wens: laat het systeem keuze maken voor optiestrategie type.
Strategie Type: keuze uit 40 optiestrategie types. Zoek eenvoudig en snel het gewenste type. Extra: zoekfunctie op een bullish, neutral en/of bearish strategie.

Scherm 3. Rendement vs Risico

Bepaal zelf criteria voor rendement vs risico criteria. Rendement en Risico. Selecteer gewenste rendement vs risico criteria. Extra: bepaal maximale investering. Extra: bepaal maximaal risico
Mooie functie, voor helder inzicht

Scherm 4. Zoeken

Snel door duizenden strategieën. Snel, betrouwbaar. Klik, knipper met uw ogen en de zoekmachine is klaar. Gemiddelde doorrekentijd is 1 minuut. Onze servers doen het werk, geen belasting voor uw pc.

Schermen 5 en 5.1. Bepaal uw doel ROI

Schermen 6 tm 9. Inzicht per strategie

Extra inzicht per optiestrategie

Details functie. Inzicht in details van de geselecteerde optiestrategie. Blauwe lijn: grafische weergave theoretisch resultaat per koersdoeldatum. Oranje lijn: grafische weergave theoretisch resultaat op expiratie. Extra: Simulatie knop voor direct inzicht in simulatieresultaten van de geselecteerde strategie.

Topper: de Optie Navigator

EUR397,00jaar
  • Incl. koersen

Abonnement

U kunt de Optie Navigator via een abonnement een jaar lang gebruiken. In onze shop bestelt u eenvoudig een abonnement. U hoeft niets te downloaden, alles is web-based. Met uw abonnementsgegevens logt u in en kunt u beginnnen!