Technische Analyse Prachtige grafieken, indicatoren, alerts!

Met de 10 top indicatoren en overlays, zodat u zelf uw timing verbetert. Back-test resultaten en koop/verkoop op basis van MACO, MACD en RSI. Technische Analyse zoals het bedoeld is!

Vanaf nu bent u zelf Technisch Analist

Met onze Technische Analyse tooling bent u eigenlijk zelf Technisch Analist. Waar en wanneer u maar wilt. Alles werkt super op iPad, laptop en pc. Inclusief historische koersen. Web-based dus razendsnel laden en verversen. Uitstekend toe te passen in combinatie met onze andere Beleggingstools.

Bekijk de Technische Analyse

De top 3 functionaliteiten

Indicatoren

Technische Analyse Indicatoren

Mooi in grafiek: toegankelijke technische analyse charts met de 10 meest gebruikte technische analyse indicatoren en overlays.

Meer informatie >

Probability Cone

Expiry Probability Cones

Chart overlay met de Expiry Probability Cones. Deze unieke feature geeft direct inzicht in het koersgedrag van de onderliggende waarde. U ziet meteen of de koers binnen de geprojecteerde bandbreedte is geëxpireerd.

Meer informatie >

Back tested

Back test

Back-test resultaten om te zien wat (fictieve) beslissing in het verleden zou hebben opgeleverd. Koop- en verkoopsignalen o.b.v. RSI, MACD en MACO. Uiterst interessant en nu dus ook beschikbaar voor particuliere beleggers.

Meer informatie >

Prachtig design voor extra gebruiksgemak

Werkt u met Finodex Technische Analyse, dan werkt u met de ‘real thing’. We hebben de schermen zo ingericht, dat u eenvoudig zelf Technische Analyse toe kunt passen. Met topfunctionaliteiten, die draaien op onze eigen beleggingstechologie. Ingewikkeld? Een beetje, maar we leggen alles uit.

Voor EUR 399 per jaar onbeperkt gebruik

Bestellen

Bekijk de Technische Analyse Tool scherm voor scherm!

Per scherm krijgt u een bondige toelichting.

Bekijk ze hier

Technische Analyse

Al onze Beleggingstools zijn via een abonnement toegankelijk. U bestelt in de Finodex shop uw abonnement, u ontvangt inloggegevens en u kunt beginnen. U hoeft niets te downloaden, alles is web-based. Eigenlijk staat niets u in de weg om met deze mooie Beleggingstool aan de slag te gaan.